
Соєва клітковина 20кг
Соєва клітковина це високоякісний продукт, отриманий в процесі глибокої переробки генетично не модифікованих соєвих бобів, що не має Е-індексу. Найбільш доцільно застосовувати соєві волокна у рецептурах з великою заміною м'ясної сировини, сировину з високим вмістом вологи, м'яса птиці механічного обвалу, при використанні дефростованої риби, рибного фаршу і т.д.
Основна частина соєвої клітковини, до 68% - це харчові волокна, що є полісахаридним комплексом з масовою часткою білка 17-20%. Харчові волокна є нейтральним наповнювачем з високими функціональними та технологічними властивостями у виробництві продуктів харчування. У харчових продуктах працює як вологозв'язуючий агент, у гідратації 1:10, і як жироемульгуючий агент - утворюючи стабільні емульсії у співвідношенні клітковина : олія : вода як 1:8:10-12.
ОБЛАСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ: Харчові продукти.
ФУНКЦІОНАЛЬНО-ТЕХНОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ:
- висока вологопоглинаюча і жироемульгуюча здатність;
- інертність до будь-яких рецептурних інгредієнтів, термостабільність та холодорезистентність;
- посилення дії емульгаторів, гідроколоїдів, білків;
- міцне утримання та рівномірний розподіл вологи та жиру по всьому об'єму в структурі продукту;
- стабілізація текстури, формоутримувальних та міцнісних властивостей продукту;
- захисту від втрати вологи (висихання) під час зберігання;
- продовження термінів придатності, збереження свіжості та мікробіологічної стабільності продуктів за рахунок зниження показника активності води;
- Ціна: 1 424,25 ₴/мішок